День науки!

Дата: Сьогодні, 12:29 Новини

  Шановні колеги-науковці Західноукраїнського національного університету! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня науки!



Вітання з Днем науки!

Дата: Сьогодні, 12:27 Новини

 

Сьогодні спільнота учених класичного університету Тернополя відзначає День науки.

Це свято тих, хто упродовж багатьох років працює на благо розвитку української освіти, невпинно сприяє прогресу наукової сфери, робить неоціненний внесок у підвищення інтелектуального рівня суспільства, наповнює новими гранями багаторічні університетські традиції, примножує здобутки ЗУНУ.



На факультеті економіки та управління відбулася V Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Актуальні проблеми менеджменту та публічного управління в умовах сучасних викликів»

Дата: Учора, 17:14 Новини

 За ініціативи кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу факультету економіки та управління Західноукраїнського національного університету, у співпраці з Тернопільською обласною військовою адміністрацією та з громадською організацією «Центр наукових досліджень «Стратегії розвитку»» відбулася конференція з міжнародною участю «Актуальні проблеми менеджменту та публічного управління в умовах сучасних викликів».




Робоча нарада

Дата: Учора, 15:47 Новини

 У Західноукраїнському національному університеті 17 травня відбулась нарада з представниками структурних підрозділів університету, адміністрацією факультетів, інститутів, коледжів та студентського містечка.



Стажування для студентів «Sustainable Energy» у межах проєкту Erasmus+ CLIMAN Project

Дата: Учора, 15:20 Новини

 У межах реалізації проєкту “Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату”/CLIMAN 619119-EPP-1-2020-1-NL-EPPKA2-CBHE-JP (програма Еразмус+), до консорціуму якого входить Західноукраїнський національний університет, 07 – 21 липня 2024 р. організовується стажування для студентів на базі Університету прикладних наук у Берліні. 



Результати студентського кіберспортивного турніру!

Дата: Учора, 15:10 Новини

 Вже вдруге поспіль колектив студентського містечка Західноукраїнського національного університету проводить студентський кіберспортивний турнір  з дисципліни Counter-Strike 2 (формат 5х5) серед молоді класичного університету Тернополя.



Сумуємо…

Дата: Учора, 14:00 Новини

Колектив Західноукраїнського національного університету глибоко сумує з приводу смерті  кандидата економічних наук, доцента, академіка АЕК, заслуженого працівника освіти України - Віктора Степановича Совінського.




Лекція «Основи цивільного процесуального права Польщі. Практикум із складання цивільних процесуальних документів»

Дата: Учора, 12:30 Новини

 Школа польського та європейського права запрошує студентів та викладачів Західноукраїнського національного університету на лекцію «Основи цивільного процесуального права Польщі. Практикум із складання цивільних процесуальних документів».



Зустріч-дискусія «Шлях України до Євросоюзу»

Дата: Учора, 12:22 Новини

 У Західноукраїнському національному університеті відбулася зустріч-дискусія  «Шлях України до Європи» із радницею віцепрем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Вікторією Лобунь. 



Робоча зустріч із провідними швейцарськими фахівцями у сфері кризових перемовин

Дата: Учора, 09:32 Новини

 Навчально-науковий інститут комунікацій класичного університету Тернополя активно працює у площині міжнародної співпраці та постійно налагоджує нові контакти із провідними фахівцями світу у напрямі комунікацій, перемовин та  медіації.




Проєкт «Турбота про родину Героя»

Дата: Учора, 09:10 Новини

 У межах проєкту «Турбота про родину Героя» Івано-Франківської ОВА відбувся благодійний концерт за участю плеяди співаків, які подарували українські пісні найріднішим жінкам – матерям та дружинам наших захисників-Героїв.


 



День вишиванки у ЗУНУ!

Дата: 16-05-2024, 18:22 Новини

 Сьогодні, 16 травня, колектив Західноукраїнського національного університету одягнув вишиванки – унікальний символ єдності, незламності і нескореності, духовного багатства та могутності української нації.



Відбудеться науково-практична  конференція «Інноваційні підходи до розвитку технологій та економіки»

Дата: 16-05-2024, 17:01 Новини

 Закарпатський    навчально – науковий інститут Західноукраїнського національного університету запрошує Вас  взяти  участь  у  науково-практичній  конференції «Інноваційні підходи до розвитку технологій та економіки», яка буде проходити 27 червня 2024 року.



День відкритих дверей на юридичному факультеті ЗУНУ

Дата: 16-05-2024, 14:21 Новини

 Абітурієнти, запрошуємо вас 19 травня о 13:00 год на День відкритих дверей юридичного факультету Західноукраїнського національного університету.  




Американський професор Вільям Фрік завітав до класичного університету Тернополя

Дата: 16-05-2024, 11:27 Новини

 Нещодавно до Західноукраїнського національного університету завітав професор Університету Оклахоми та Університету Шарджі, доктор Вільям Фрік.


 

 



Перший урбан-пленер «Місто Лева: перлина в центрі Європи»

Дата: 16-05-2024, 10:23 Новини

 Школа лідерів ефективного управління Західноукраїнського національного університету започатковує новий інноваційний проєкт. 17-18 травня 2024 року у м. Львів за сприяння Львівської міської ради відбудеться Перший Урбан-пленер «Місто Лева: перлина в центрі Європи».




Лекція «Теорія і філософія права: спір про поняття права та юридичні методи»

Дата: 16-05-2024, 10:02 Новини

 Школа польського та європейського права запрошує студентів та викладачів Західноукраїнського національного університету на лекцію «Теорія і філософія права: спір про поняття права та юридичні методи», яка відбудеться 16 травня о 16:00 год.


 



День Європи у ЗУНУ!

Дата: 15-05-2024, 16:49 Новини

 У межах Дня Європи офіс проректора з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) організував для молоді різноманітні заходи, спрямовані на популяризацію європейських цінностей.



Акція «Вишиваємо Перемогу»

Дата: 15-05-2024, 15:46 Новини

 До уваги професорсько-викладацького колективу, студентів та працівників Західноукраїнського національного університету!




ХІХ літня Універсіада України з волейболу

Дата: 15-05-2024, 15:00 Новини / Спорт

 Упродовж 8-11 травня відбулися матчі третього етапу ХІХ літньої Універсіади України з волейболу.



V Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Актуальні проблеми менеджменту та публічного управління в умовах сучасних викликів»

Дата: 15-05-2024, 12:28 Новини

 У четвер, 16 травня 2024 року, за ініціативи кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу факультету економіки та управління Західноукраїнського національного університету відбудеться  V Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Актуальні проблеми менеджменту та публічного управління в умовах сучасних викликів».


 



Інформаційна сесія «Дізнайся про Erasmus+»

Дата: 15-05-2024, 12:19 Новини

 До Дня Європи у Західноукраїнському національному університеті відбулася інформаційна сесія «Дізнайся про Erasmus+», у якій взяли участь викладачі та студенти ЗУНУ.




Моніторинг якості повітря з віджетом SaveEcoBot

Дата: 14-05-2024, 19:26 Новини

 Хочете дізнатися, яким повітрям ви дихаєте? Наскільки воно забруднене у вашому місті? Який радіаційний фон у вашому населеному пункті? Як подати скаргу про забруднення? До ваших послуг – SaveEcoBot!



Міжнародна конференція «Виклики розвитку сучасної економіки»

Дата: 14-05-2024, 16:52 Новини

 24 травня 2024 року об 11.00 год відбудеться Міжнародна конференція «Виклики розвитку сучасної економіки», організована Єреванським навчально-науковим інститутом Західноукраїнського національного університету.



Дискусія «Шлях України до Євросоюзу»

Дата: 14-05-2024, 15:54 Новини

 Колектив відділу творчої самореалізації та виховання Західноукраїнського національного університету запрошує усіх охочих на дискусію з Вікторією Лобунь – радницею віцепрем'єр міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України «Шлях України до Євросоюзу».




Зустріч у межах міжнародного проєкту Ерасмус+ "MY FARM"

Дата: 14-05-2024, 15:41 Новини

 Команда кафедри інформаційно-обчислювальних систем і управління з Західноукраїнського національного університету взяла участь у стартовій зустрічі міжнародного проєкту Ерасмус+ "MY FARM", яка відбулася в Неаполі, Італія.



І Міжнародний науково-практичний мультидисциплінарний форум партнерської співпраці «Діалог в ім’я майбутнього»

Дата: 14-05-2024, 15:40 Новини

 17-31 травня 2024 року в Ризі (Латвійська Республіка) відбудеться І Міжнародний науково-практичний мультидисциплінарний форум партнерської співпраці «Діалог в ім’я майбутнього».



Літературна година «Я душу пустив у душу народу»

Дата: 14-05-2024, 15:00 Новини

 Сьогодні – 14 травня – виповнюється 153 роки від дня народження письменника та громадського діяча – Василя Стефаника (1871–1936)



Студенти-спортсмени ЗУНУ на ХІХ літній універсіаді України з легкої атлетики

Дата: 14-05-2024, 14:51 Новини / Спорт

 Упродовж 10-12 травня у місті Біла Церква відбулась ХІХ літня універсіада України з легкої атлетики, в якій взяли участь 303 атлети (174 юнаки та 129 дівчат) з 28 регіонів України, представляючи 37 команд закладів вищої освіти.



Другий день та підсумки конференції «Комунікація як чинник транспарентності соціальної взаємодії»

Дата: 14-05-2024, 14:28 Новини

 Надзвичайно насиченим та продуктивним був другий день III Міжнародної науково-практичної конференції «Комунікація як чинник транспарентності соціальної взаємодії: психологічний, історичний, правовий, економічний та політичний виміри», організованої навчально-науковим інститутом комунікацій Західноукраїнського національного університету спільно з Національною службою посередництва і примирення та Національною асоціацією медіаторів України.